Egy izgalmas megoldás, hogy belevesd magad a kalandokba

A kiterjesztett valóság technológiát ötvözi a virtualitással. A rendszer több mint hetven szenzor adataira támaszkodva méri fel a környezeted adottságait és Steam VR Base segítségével képes arra, hogy a valós környezeted alapján hozza létre dinamikusan a virtuális valóságot.

Valódi 3D hatás

Fantasztikus mozgóképes megtekintési élmény a hagyományos, 3D, 180˚ és 360˚-os videókhoz a VR-ben. Egyszerű kezelőfelület és az intuitív vezérlők. Támogatja a monoszkópikus, 3D-s egymás melletti sztereoszkópikus és felülmúló sztereoszkópikus videó módokat, valamint a síkképernyős, 180 és 360 képernyő módokat. A normál lejátszás vezérlőkön kívül, miután kiválasztotta a videót, átméretezheti a képernyőt, irányíthatja a tekintetét, és még kikapcsolhatja a környezeti megvilágítást is. Még nem volt alkalmad megtekinteni a 360 ° videót? Most már tudod!

HTC VIVE

Légy részese a virtuális valóságnak.  Egy virtuális utazás a hegyekben, egy séta a víz alatti világban, építs egy konyhát saját tervek szerint.

Néhány ajánlat játékainkból

NoLimits 2

Fel a headset és már mehet is a játék a különböző pályákon. Ülés közben egy hullámvasút visz végig az adott pályán. Közbe csodálhatod a körülötted lévő fákat, dombokat, a pályát stb. Összesen 3 pálya közül tudsz választani.

ABE VR

Fel a headset és már mehet is a félelem. Ülés közben egy robot beszél hozzád sajnos angolul. Arról beszél hogy őt nem szerették. Akivel vagy a játékban elkapták és le van kötözve. A robot pedig azt mondja, hogy te a játékban nem szeretted, ezért végez veled.

Google Earth VR

Fel a headset és már mehet is a csodálás. Állás közben körülnézhetsz a világban. Tudod váltani, hogy este/reggel legyen. Egy menüben nagyobb városokba tudsz bemenni.

NVIDIA FunHouse

Fel a headset és már mehet is a szórakozás. Állás közben különböző pályákon tudsz játszani pl: íjászat, boxolás, dobálás stb. Ebben a játékban tudod fejleszteni pl. a lövésedet.

InMind VR

Fel a headset és már mehet is a csodálás. Ülés közben bevezetnek téged az agyba, és a káros részeket megtudod gyógyítani.

REC ROOM

Fel a headset és már mehet is a szórakozás. Állás közben tudsz pl: kosárlabdázni, továbbjutni stb. Elsőnek majd a tutorialon (bevezetőn) fogsz végig menni, persze angol felirattal. Tudsz benne másokkal játszani online.

Job Simulator

Fel a headset és már mehet is a szórakozás. Állás közben 4 db állást választhatsz: séf, autószerelő, irodai munkás, bolti eladó. A segítséget egy robot mondja + van egy tábla.

The Lab

Fel a headset és már mehet is a szórakozás. Állás közben különböző helyekre mehetsz, és veled megy egy robot kutyus is akinek el lehet dobni a botot és meglehet simogatni és meglehet csikizni a hasát

Sugeron Simulator: Meet The Medic

Fel a headset és már mehet is a műtés. Állás közben egy játékbeli karaktert az úgynevezett „heavy”t kell megműtened.

Tilt Brush

Fel a headset és már mehet is a rajzolás. Állás közben 3D-ben rajzolhatsz bármit a kedved szerint.

War Thunder

Fel a headset és már mehet is a csodálás. Állás/Ülés közben vezetheted a repülődet.

The Body VR

Fel a headset és már mehet is a csodálás. Állás közben bemehetsz a különböző helyekre. Ahol vagy különböző anyagokat tudsz lőni, ahhoz meg van angol leírás is. Ebben a játékban tudod fejleszteni az emberi testőr információt.

The Price of Freedom

Fel a headset és már mehet is a lövöldözés. Állás közben meg kell semmisítened egy embert és ott az aktákat elégetni. Persze itt találni kell sok kulcsot, hogy megtudd ezt csinálni.

Trials on tatooine

Fel a headset és már mehet is a szórakozás. Állás közben megérkezik a csillagromboló és R2D2 arra kér, hogy javítsd meg neki a gépet. Ezután meg kell magadat védeni a lézerkardal amíg nem jön a segítség.

Orc Hunter Extended

Fel a headset és már mehet is a gyilkolás. Állás közben kiválasztod azt a fegyvert, amit tudsz majd ölöd a zombikat. Ez addig megy amíg el nem bukod valamelyik körnél.

Milyen hatást vált ki a virtuális valóság?

Ha kíváncsi vagy milyen hatásokat vált ki a virtuális valóság, akkor nézd meg a videót!

Találkozzunk a következő rendezvényen, amelyen ott leszünk!

– hamarosan – 

Hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp