fbpx
+36 44 417 744 uzlet@netcom-bt.hu

Weboldalakat készítünk

Odafigyelünk az igényeidre és erre a design a legjobb lehetőség, hogy garantáljuk a figyelemre méltó online jelenlétet. Találd meg a saját megoldásodat. Egy microsite is támogathatja a tevékenységedet, vagy egy nagy vállalati weboldalra van szükséged? Mi mindkettőben otthon vagyunk.

Nincs még honlapod? Portálok, microsite-ok, landing-page-ek, blogok, fórumok, vagy online áruházak. Minden weboldalunkat reszponzívan tervezünk, hogy mobiltelefonon és táblagépen is maradandó élményt nyújtson.

Akarsz egy profi honlapot?

Olvass tovább, görgess lentebb  …

%

Gyorsaság

%

Egyedi dizájn

%

Ügyfélközpontúság

%

Pontatlanság

l

Arculat tervezés

Logó, névjegy, levélpapír, e-mail aláírás. Ezekre Önnek is szüksége van. Legyen egységes, modern és szép. Segítünk Önnek!

Céges bemutatkozó oldal

Mutassa meg Ön is vállalkozását az interneten keresztül. Legyen rövid, lényegre törő a tartalom, a képek csodálatosak, mutassa meg legjobb oldalát.

Kreativitás

Tele vagyunk ötletekkel. Követjük a trendekek, a legújabb technológiai megoldásokat és a leghatásosabb ötletekkel látjuk el. Legyen az arculattervezés vagy honlapkészítés.

Webáruház

Az online értékesítés aránya folyamatosan növekszik. Lépje át a határokat, találja meg vásárlóit az országban vagy akár a nagyvilágban.

Grafikai tervezés

Weboldal, újság, céges bemutatkozó anyag, szórólap, újság hirdetés, és sorolhatnánk még. Ha szükséges a nyomdai kivitelezést is megoldjuk.

Keresőoptimalizálás

Vállaljuk az oldalak keresőoptimalizálását, a találati listán minél jobb elérése érdekében.

ÉRDEKELNÉ VALAMELYIK SZOLGÁLTATÁSUNK?

Kérdése van, érdeklődik, bizonytalan, bővebb információra van szüksége?

REFERENCIÁINKBÓL

Share This