fbpx
+36 44 417 744 uzlet@netcom-bt.hu

PARTNEREINK

GLS

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Donec sollicitudin molestie malesuada. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Sed porttitor lectus nibh. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

NOD32

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Sed porttitor lectus nibh. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Sed porttitor lectus nibh. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Donec sollicitudin molestie malesuada. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi.

GRENKELEASING

Ne vegye, bérelje!

Vállalkozások részére !

Őrizze meg likviditását, bízza a beruházást a GRENKELEASING-re!

Gépparkfejlesztés beruházás nélkül
Gyors és kontrolált eszközbeszerzés a likviditás fenntartásával
Adózás optimalizálása a bérleti dij költségként történő elszámolásával
Rugalmas és gyors ügyintézés
Kedvező bérleti dij
Rugalmas bérleti idő, kalkulálható dij
A géppark folyamatos fejlesztésének lehetősége
Ahhoz, hogy versenytársaival lépést tudjon tartani, vagy hogy mindig a legmagasabb technikai színvonalon dolgozhasson, beruházások szükségesek. Az információs technológiában való gyors előrelépés azonnal meghozza a kívánt eredményt, ám tévképzet, hogy mindehhez saját tőkéjét igénybe kellene vennie,vagy likviditását meg kellene terhelnie. A legmegfelelőbb megoldás, ha bérel vásárlás helyett.

A GRENKELEASING -ben megtalálhatja az ehhez megfelelő partnert, hiszen cégünk a rendkívül előnyös kondíciók és alacsony árak mellett még az Ön egyedi igényeit is szem előtt tartja.

Milyen előnyökhöz juttatja hozzá a GRENKELEASING?

Kevesebb adót kell befizetnie, mivel a bérleti díj költségként leírható.
Fizetőképességét és függetlenségét is megőrizheti.
Megóvja ezáltal saját tőkéjét, valamint a számlavezető bankja által nyújtott esetleges hitelkeret lehetőségei is változatlanok maradnak.
Önnek lehetősége nyílik arra, hogy nagyobb beruházásokat kieszközöljön és ezáltal versenytársaival szemben lépéselőnybe kerüljön.
A kedvező díjszabásoknak köszönhetően Ön egy jól definiált időintervallum erejéig biztosan tervezhet.
A lehető legnagyobb fokú rugalmasságot nyújtjuk: pl. Ön az eszközöket már a futamidő alatt le tudja cserélni.
Termékeink azonnal meg fogják Önt győzni.

Bérlet és megtakarítás

A BÉRLET optimalizálja adómegtakarítását, mivel a bérleti díjat teljes egészében elszámolhatja költségként. Megőrizheti likviditását, valamint financiálisan független maradhat, megóvhatja saját tőkéjét, így játéktere hitelek szempontjából számlavezető bankjánál megmarad. Cégünk tehát lehetőséget biztosít arra, hogy nagyobb mennyiségű beruházásokat tehessen, s így Ön versenytársaival szemben jelentős lépéselőnybe kerülhet. Mindez még kiadástervezetét sem fogja befolyásolni, hiszen alacsony díjaink megengedik Önnek, hogy egy jól definiálható időintervallumra költségeivel előre kalkulálhasson.A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja az Ön által kiválasztott eszközt, melyet bérleti szerződés keretében használatába ad Önnek. A bérbe adott berendezés a GRENKELEASING könyveiben kerül kimutatásra. A GRENKELEASING a bérleti szerződés alapján meghatározott összegű és esedékességű díjat számláz ki, melyet a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mértékű és elszámolható ÁFA terhel. A bérleti díj számlák nettó értéke – az időarányos elhatárolás elvének figyelembe-vételével – költségként elszámolható.

Igénylés:

A szolgáltatás igénybevételéhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollégáink készséggel megválaszolják a felmerült kérdéseket, ha igényli, segítenek a megfelelő konstrukció kiválasztásában és elindítják a finanszírozási folyamatot.
A finanszírozás igénybevételéhez egy egyszerű minősítésen kell átesnie a vásárló cégnek.

Ehhez a következő dokumentumokra lesz szüksége:

  • Legutolsó pénzügyi év beszámolója
  • Aláírási címpéldány
  • Személyi igazolvány és lakcímkártya másolat
  • Ezeket a dokumentumokat faxon vagy email-ben tudja eljuttatni nekünk. A szükséges iratok megérkeztét követően kollégáink azonnal megindítják a vizsgálati folyamatot.

A GRENKELEASING honlapján bővebb információkat találhat a cégről a www.grenkeleasing.hu weblapon, vagy hívja munkatársunkat a 06-44-417-744 telefonszámon.

Tudnivalók:

A jellemző beruházási érték minimum 200.000 forint (nettó) összeg lehet. A következő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre:
A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja az Ön által kiválasztott eszközt, melyet bérleti szerződés keretében használatába ad Önnek. A bérbe adott berendezés a GRENKELEASING könyveiben kerül kimutatásra. A GRENKELEASING a bérleti szerződés alapján meghatározott összegű és esedékességű díjat számláz ki, melyet a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mértékű és elszámolható ÁFA terhel. A bérleti díj számlák nettó értéke – az időarányos elhatárolás elvének figyelembevételével – költségként elszámolható.A finanszírozott eszköz tartósbérleti jogviszonyban kerül Önhöz, így annak tulajdonosa a finanszírozó pénzintézet marad, ezért az eszköz nem jelenik meg a felhasználó vállalkozás könyvelésében, a havi/negyedéves rendszerességgel fizetett bérleti díjak, mint igénybe vett szolgáltatás elszámolhatóak. A szolgáltatás futamideje 24-től 60 hónapig terjedhet. A finanszírozás forint (HUF) alapon történik. A futamidő végén a szerződés tárgyát képező eszközt a finanszírozó hasznosítja, vagy azt a szállítónak a megkötött visszavásárlási szerződés alapján visszaadja, aki azzal szabadon rendelkezhet, és eladhatja azt a bérbevevőnek. Emellett lehetőség van az eszköz tovább-bérlésére is egy jelentősen csökkentett havi díj ellenében. A tartós bérletben használt eszköz kárveszélye a használót terheli, így a finanszírozó cég elvárja annak biztosítását. Amennyiben a bérlő nem rendelkezik saját biztosítással és igényt tart rá, nem kíván vagy nem tud gondoskodni róla, a finanszírozó a havidíjba beépítetten, költséghatékony formában tudja azt biztosítani.

Dericom Kft.

A Dericom Kft. fejlesztette a MedMaxProNet  – Medikai Információs Rendszerét, az egészségügyi informatikai rendszerek legújabb generációs megoldásait. A rendszer minden olyan funkcionalitást és 21. századi technikai megoldást önnmagában hordoz, amely maximálisan kiszolgálja orvosainkat a hétköznap betegellátásában.

Mégis mitől lesz csúcsszoftver a MedMaxProNet – Mediaki információs rendszer az egészségügyben? Miért nő napról – napra egyre nagyobb számban az érdeklődés orvos szakmai körökben iránta? Milyen kézzelfogható előnyöket kínál más, hasonló szoftverekhez képest?

Egyre nyilvánvalóbbá vált már jó pár évvel ezelőtt is, hogy az által, hogy orvosainknak kimagaslóan magas az egy praxisra jutó betegszáma, nőni főg majd az adminisztrációs teher is, ami ez által is rájuk hárul. Már nem új keletű dolog, hogy léteznek egészen jó orovosinformaikai és medikai szoftverek, viszont csak részben tudtak könnyíteni a növekedő terheken. Az által, hogy fejlődött az informatika világa, egyre könnyebbé vált orvosaink dolga ezen a területen is. A régi idők windows programjait használó lassú számítástechnikai eszközökről szépen lassan átáll az egészségügy is a felhő alapú megoldásokra.

A MedMaxProNet pontosan ezt a fejlődési hullámot lovagolta meg, hiszen már nem kell orvosainknak egy rendelőben tartott gépen tárolnia az adatokat,  hanem modern eszközeiken is (micropc, tablet, telefonon stb) kiválóan és reszponzív módon érhető el a szoftver egy központi szerver gépről is. Gondoljunk csak bele, ha egy háziorvosnak ki kell menni a betegéhez, vagy otthonból bele akar tekinteni a rendszerbe, akkor mennyi időveszteség lenne és bosszúság, ha csak a rendelőből lehetne intézni az ügyeit? Éppen ezért a rendszer a technikai fejlettségen és felhalmozott tudásmennyiségen túl megnyugtató és megbízható szabadságot biztosít orvosaink számára. Az adatvédelemi és jogi paramétereknek és az adatbiztonsági feltételeknek is a legmagasabb szinten megfelel.

Gyorsan és hatékonyan működik a rendszer, hiszen nem kell csak pár pillanatot várnunk egy-egy szűrés eredményére, illetve olyan lekérdezési funkciókat is tud a szoftver, amiben, ha csak elkezdjük begépelni valamely formában kért információ első betűit máris listázza nekünk a lehetőségeket.

Többek között egy olyan vény felírási szisztémával dolgozik a csúcsszoftver, amelyben pillanatok alatt akár tömegesen is tudunk kiálltani receptet. Azaz, ha egy adott gyógyszerből a betegünk állandó jelleggel és huzamosabb ideig szed, sem kell egyesével fáradoznunk a felírásán. Midezek mellett, olyan módon kapcsolódik az ország legprofibb gyógyszer adatbázisához, amely magában a szoftverben megtalálható, hogy pillanatok allat helyettesíthetjük azt egy másik azanos hatóanyagtartalmú készítménnyel. A rendszer különböző jelzések alapján figyelmezteteti, illetve segíti az orvos munkáját a felírás közben szintén saját adatbázisa alapján a diagnózishoz hozzárendelt készítmény helyességéről is.

Tartalmaz még legalább 4000 féle előre felvitt panaszt is a rendszer, amelyet az orvosszakmai csapat állított össze az évek munkája során. Ezekhez a panaszokhoz tartozó diagnózisokat és javaslatokat is egy gombnyomással beemelhetjük a beteg kartonjába, amennyiben a használó orvos is egyet ért velük. A teljesség igénye nélkül megemlíthetjük azt is, hogy a beutalók megírásában is egyedüláló módon nagyot alkotott a fejlesztő csapat, hiszen szinte egy pár mozdulattal összeállíthatjuk a kívánt beutalónkat, amelyben egy leüttés után már elővillan az intézmény, ahová szeretnénk beutalni a betegünket egészen addig, hogy milyen vizsgálatot írnánk elő számára. Majd mindezt egy előnézetben ellenőrizve csak nyomtatnunk kell a beutalót.

Sajátos dokumentumkezelő rendszerével, tudásbázisával, gyorsaságával, felhő alapú megoldásával, eszközfüggetlenségével és speciális funkcionalitásaival nincs igazi versenytársa a piacon a MedMaxProNet szoftvernek, hiszen minden olyan dolgot képes kiszolgálni orvosaink számára, amelyre a mindennapokban szükség lehet. Adatkonvertálási supporttal támogatja orvosait a vállalkozás és időt energiát nem kímélve segíti az orvoskat az új rednszerre való átállással! Ráadásul a Dericom által fejlesztett rendszer már képes lesz összehangolódni az új EESZT és E recpet rendszerekkel, ahol csak egy gombnyomásnyi váltással lehet majd bosszankodás, további idegeskedések és újabb fizetős beruházások nélkül időt, pénzt és energiát megtakarítania orvosainknak. Ez által a központi fejlesztéseket is lekövetheti gyorsan, rugalmasan, egyszerűen.

Az már csak hab a tortán, hogy mivel  egy olyan szolgáltatás rendszerel működik az eszköz, hogy külsö szerver gépről is üzemeltethető, felhő alapon több gép esetében is, így arra is képes, hogy hozzá kapcsolódjon a mobilalkalmazások következő generációja lakossági és orvosi oldalon is.

A Medikai Információs Rendszer, egy komplexebb NetDr koncepció részeként összekapcsolható az összes általuk fejlesztett orovosinformatikai rednszerrel és megfelelő mobil alkalmazásokkal is.

Share This