fbpx

Nyomtasson jóval többet sokkal kevesebbért

A kiváló minőségű, profi nyomtatás ma már rendkívül kedvező áron elérhető

Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos nyomtatóinak segítségével csökkenthetők nyomtatási és üzleti költségei. Az ultranagy kapacitású, új tintasugaras nyomtatók egyesítik magukban a megfizethető árat, a kényelmet, a minőséget és a megbízhatóságot.

Az Epson külső tintatartályos nyomtatója tökéletes választás mindenki számára, aki rendkívül olcsó, zökkenőmentes nyomtatást akar anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie, ami a teljesítményt vagy a minőséget illeti.

Fontosabb előnyök:

Ultranagy kapacitású, integrált tintatartály
Rendkívül olcsó nyomtatás
Garantált Epson minőség
Nagy kapacitású tintapalackok
Megbízható működés
Az eredeti gyártói garanciával teljesen nyugodt lehet

 

Az alacsony nyomtatási költségnek köszönhetően rendkívül gazdaságos

Az ultranagy kapacitású tintatartály rendkívül alacsony költség mellett garantálja a kiváló Epson minőséget.

A nyomtatókat nagy kapacitású eredeti Epson tintapalackokkal szállítjuk, amelyek ultranagy nyomtatókapacitást biztosítanak.

Ez a megoldás nemcsak rendkívül gazdaságos, de az irodáját egy igen termelékeny és megbízható nyomtatóval teszi teljessé.

Egyszerű és megbízható nyomtatás

Minden nyomtató Epson Micro Piezo nyomtatófej technológiát használ, amely páratlan tartósságot, minőséget és megbízhatóságot biztosít. Az ultranagy kapacitású integrált tintatartály kiküszöböli az egyéb utántöltős rendszerekkel járó kellemetlenségeket.

Az Epson egyedi és gyors utántöltő technológiája a különleges kialakítású, légmentesen záródó kupak és szűrő biztosítja a minimális tintaveszteséget. Fojtószelep szabályozza a tinta áramlását, megakadályozva a visszafolyást, valamint lehetővé teszi a nyomtató biztonságos és egyszerű szállítását.

Az eredeti Epson tinta segítségével biztosítható az a minőség, amelyet a nyomtatástól megkövetelnek, ugyanakkor mindegyik tintapalackhoz visszazárható kupak is tartozik, ha a palackot félre akarnák tenni, mert nem használják.

Az Epson által kínált garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy nyomtatója mindig megbízhatóan fog működni.

Vezeték nélküli nyomtatás Epson iPrint alkalmazással

Az Epson iPrint segítségével Wi-Fi-n keresztül közvetlenül nyomtathat okostelefonról és táblagépről az erre alkalmas a külső tintatartályos nyomtatókkal¹. Az iPrint ingyen letölthető az Apple App Store-ról vagy a Google Play Store-ról. Segítségével könnyen kinyomtathatók honlapok, Microsoft Office dokumentumok, fotók vagy PDF-állományok.

Share This