fbpx
+36 44 417 744 uzlet@netcom-bt.hu

GRENKELEASING

GRENKELEASING – Ne vegye, bérelje!

Vállalkozások részére !

Őrizze meg likviditását, bízza a beruházást a GRENKELEASING-re!

 • Gépparkfejlesztés beruházás nélkül
 • Gyors és kontrolált eszközbeszerzés a likviditás fenntartásával
 • Adózás optimalizálása a bérleti dij költségként történő elszámolásával
 • Rugalmas és gyors ügyintézés
 • Kedvező bérleti dij
 • Rugalmas bérleti idő, kalkulálható dij
 • A géppark folyamatos fejlesztésének lehetősége

Ahhoz, hogy versenytársaival lépést tudjon tartani, vagy hogy mindig a legmagasabb technikai színvonalon dolgozhasson, beruházások szükségesek. Az információs technológiában való gyors előrelépés azonnal meghozza a kívánt eredményt, ám tévképzet, hogy mindehhez saját tőkéjét igénybe kellene vennie,vagy likviditását meg kellene terhelnie. A legmegfelelőbb megoldás, ha bérel vásárlás helyett.

A GRENKELEASING -ben megtalálhatja az ehhez megfelelő partnert, hiszen cégünk a rendkívül előnyös kondíciók és alacsony árak mellett még az Ön egyedi igényeit is szem előtt tartja.

Milyen előnyökhöz juttatja hozzá a GRENKELEASING?

 • Kevesebb adót kell befizetnie, mivel a bérleti díj költségként leírható.
 • Fizetőképességét és függetlenségét is megőrizheti.
 • Megóvja ezáltal saját tőkéjét, valamint a számlavezető bankja által nyújtott esetleges hitelkeret lehetőségei is változatlanok maradnak.
 • Önnek lehetősége nyílik arra, hogy nagyobb beruházásokat kieszközöljön és ezáltal versenytársaival szemben lépéselőnybe kerüljön.
 • A kedvező díjszabásoknak köszönhetően Ön egy jól definiált időintervallum erejéig biztosan tervezhet.
 • A lehető legnagyobb fokú rugalmasságot nyújtjuk: pl. Ön az eszközöket már a futamidő alatt le tudja cserélni.

Termékeink azonnal meg fogják Önt győzni.

Bérlet és megtakarítás

A BÉRLET optimalizálja adómegtakarítását, mivel a bérleti díjat teljes egészében elszámolhatja költségként. Megőrizheti likviditását, valamint financiálisan független maradhat, megóvhatja saját tőkéjét, így játéktere hitelek szempontjából számlavezető bankjánál megmarad. Cégünk tehát lehetőséget biztosít arra, hogy nagyobb mennyiségű beruházásokat tehessen, s így Ön versenytársaival szemben jelentős lépéselőnybe kerülhet. Mindez még kiadástervezetét sem fogja befolyásolni, hiszen alacsony díjaink megengedik Önnek, hogy egy jól definiálható időintervallumra költségeivel előre kalkulálhasson.A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja az Ön által kiválasztott eszközt, melyet bérleti szerződés keretében használatába ad Önnek. A bérbe adott berendezés a GRENKELEASING könyveiben kerül kimutatásra. A GRENKELEASING a bérleti szerződés alapján meghatározott összegű és esedékességű díjat számláz ki, melyet a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mértékű és elszámolható ÁFA terhel. A bérleti díj számlák nettó értéke – az időarányos elhatárolás elvének figyelembe-vételével – költségként elszámolható.

Igénylés:

A szolgáltatás igénybevételéhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollégáink készséggel megválaszolják a felmerült kérdéseket, ha igényli, segítenek a megfelelő konstrukció kiválasztásában és elindítják a finanszírozási folyamatot.
A finanszírozás igénybevételéhez egy egyszerű minősítésen kell átesnie a vásárló cégnek.

Ehhez a következő dokumentumokra lesz szüksége:

 • Legutolsó pénzügyi év beszámolója
 • Aláírási címpéldány
 • Személyi igazolvány és lakcímkártya másolat

Ezeket a dokumentumokat faxon vagy email-ben tudja eljuttatni nekünk. A szükséges iratok megérkeztét követően kollégáink azonnal megindítják a vizsgálati folyamatot.

A GRENKELEASING honlapján bővebb információkat találhat a cégről a http://www.grenkeleasing.hu/ weblapon, vagy hívja munkatársunkat a 06-44-417-744 telefonszámon.

Tudnivalók:

A jellemző beruházási érték minimum 200.000 forint (nettó) összeg lehet. A következő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre:
A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja az Ön által kiválasztott eszközt, melyet bérleti szerződés keretében használatába ad Önnek. A bérbe adott berendezés a GRENKELEASING könyveiben kerül kimutatásra. A GRENKELEASING a bérleti szerződés alapján meghatározott összegű és esedékességű díjat számláz ki, melyet a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mértékű és elszámolható ÁFA terhel. A bérleti díj számlák nettó értéke – az időarányos elhatárolás elvének figyelembevételével – költségként elszámolható.A finanszírozott eszköz tartósbérleti jogviszonyban kerül Önhöz, így annak tulajdonosa a finanszírozó pénzintézet marad, ezért az eszköz nem jelenik meg a felhasználó vállalkozás könyvelésében, a havi/negyedéves rendszerességgel fizetett bérleti díjak, mint igénybe vett szolgáltatás elszámolhatóak. A szolgáltatás futamideje 24-től 60 hónapig terjedhet. A finanszírozás forint (HUF) alapon történik. A futamidő végén a szerződés tárgyát képező eszközt a finanszírozó hasznosítja, vagy azt a szállítónak a megkötött visszavásárlási szerződés alapján visszaadja, aki azzal szabadon rendelkezhet, és eladhatja azt a bérbevevőnek. Emellett lehetőség van az eszköz tovább-bérlésére is egy jelentősen csökkentett havi díj ellenében. A tartós bérletben használt eszköz kárveszélye a használót terheli, így a finanszírozó cég elvárja annak biztosítását. Amennyiben a bérlő nem rendelkezik saját biztosítással és igényt tart rá, nem kíván vagy nem tud gondoskodni róla, a finanszírozó a havidíjba beépítetten, költséghatékony formában tudja azt biztosítani.

Share This